Flygbolagen bakom Norrlandsflyget

Naturligtvis kommer det här att vara mycket svårt att säga vilka specifika flygbolag som flyger inom samt till och från Norrland. Detta kommer naturligtvis att vara olika varifrån i Landet just du ska starta dig flygtur. Dock kommer det kanske vara så att det är SAS som har de flesta avgångarna sett till hela landet. Är det så att du befinner dig i farten med att klara av sträckan Malmö-Umeå, så kanske svaret skulle bli Malmö Aviation. Ja som du ser så handlar detta mycket om var du befinner dig när du ska flyga. Hur är det då om du befinner dig inom Norrland och ska flyga inom samma område? Ja, då blir det en annan femma. Naturligtvis kommer det också här att finnas valet SAS att göra, men du finner även en regional aktör.

Den regionala aktören BRA

Här kommer det kanske inte vara så många som inte lever i Norrland som har kännedom om detta flygbolag. BRA står för Braathens Regional Airlines. Detta är ett företag som skapats av ett samarbete mellan Malmö Aviation och Sverigeflyg. Detta bolag startades i början av 2016 och har sedan dess tagit mark rejält på den svenska marknaden för regionala flygningar. Idag är det redan så att var tredje inrikesflygsresenär sitter i ett flygplan som tillhör det numera mycket stora flygbolaget BRA. Nu kommer det då naturligtvis inte bara vara i Norrland som detta flygbolag är verksamt. Här finns det turen för de som befinner sig på resande fot i Kalmar, Göteborg, Halmstad, Ronneby, Växjö och på Gotland att kunna ta sig upp till Norrland.

Billigare priser genom BRA

Att det tidigare var mycket dyrt att flyga inrikes, är något som alla som flyger ofta känner till. Detta kommer ju naturligtvis bero på att alla såg till den prissättning som gjordes av SAS. Numera har tronen skiftat. Idag är det BRA som står för prissättningen, och i och med att de tagit över en så stor del av marknaden. Ja, då tänker det helt enkelt att det är bättre med många resenärer än ett högt pris och en fallande skara som reser. Precis som med marknadsföring. Ju fler som ser och upplever, ju flera får också höra talas om vad dessa personer tycker.