Luleå Airport – Den största flygplatsen i Norrland

När Luleå Airport presenteras så kallas detta för en internationell flygplats. Nu har det tidigare i denna blogg försökt skapats en uppfattning om att detta skulle vara fel. Det har också nämnts att de bara skulle ha en charterresa till Gran Canaria. Ja, kanske är detta en lögn men så ser det faktiskt ut för det otränade ögat som inte vet vad som gömmer sig bakom kulisserna. Inte är det mycket mera, men det är faktiskt tillräckligt för att det ska kunna kallas för en internationell flygplats i mikroformat. Hur som helst är det den största flygplatsen i Norrland, vilket då gör att den naturligtvis måste tas upp och presenteras lite mera på en sida som Norrlandsflyg.se.

Verkliga fakta gällande internationella resor

Ja som sagt så finns det faktiskt lite mera om du läser på Luleå Airports hemsida gällande internationella resor. Här handlar det dock helt och hållet om charterresor och inte om att kunna välja det du själv vill. Dock finns det många populära resor till hela 8 olika platser i världen. Detta är direktflyg och det är i huvudsak Norweigian och SAS som står för dessa flygresor. Här handlar det on resor till platser som Thailand där Phuket och Krabi finns som val. Det finns även möjligheter att flyga till Phu Quoc i Vietnam, Cape Verde, Punta Cana i Dominikanska Republiken samt Teneriffa och Mauritius. Det enda som är det stora problemet är att dessa inte alls går så regelbundet som många skulle önska. Charterbolagen är TUI och Ving.

Detta finns på Luleå Airport

Naturligtvis kommer denna flygplats att vara och fungera precis som alla andra svenska och internationella flygplatser. Här finns det de vanliga kontrollerna vid resor och incheckning samt ankomsthallar. Precis som vanligt är flygplatsen indelad i en regional del och en internationell. Här finns det shopping i form av ett mindre antal små butiker och en stort Duty-Free shop. Gällande den service som finns så får du alltid Wifi och tillgång till bokning av möteslokaler samt även marknadsföring av möjligheten att gifta dig på Luleå Airport. På flygplatsen finner den hungrige också tre reastauranger för mat och dryck. Dessa är O´Learys, Mat & Fika samt Skafferiet. På Luleå Flygplats finns inget hotell. Dock kan du genom samarbete med Booking.com få tillgång till bokning av hela 63500 hotell över hela världen.

Luleå Airport – klar och tydlig hemsida

Att det är många som reser är helt klart och tydligt. Detta är något mycket vanligt och förekommande över hela världen. I det fallet kommer också den moderna teknik som idag finns, leda till att många vill ha så mycket information som möjligt via nätet. Här ska det finnas möjligheter att kontrollera, finna och boka alla de resor som finns. Du ska även kunna få all den information du behöver om allt som finns på en flygplats samt alla de olika regler som gäller. När det gäller Luleå Airport så har de verkligen lyckats med detta, och erbjuder en klar och tydlig hemsida. Här är det mycket enkelt att vara den som finner det som söks, samt att boka alla de resor denna flygplats erbjuder.